Interim management

Heeft uw organisatie een managementprobleem waar u zelf niet uit komt? Omdat u niet beschikt over de benodigde expertise, omdat u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing (project-, piek- of overbruggingsperiode) of vanwege een reorganisatie? JCC Consulting helpt u graag verder.

Overwegingen voor interim management

Het voordeel van een interim manager is dat deze ‘geen verleden en toekomst’ heeft bij de organisatie, waardoor hij/zij in feite onpartijdig is en persoonlijke belangen geen rol spelen. Een interim manager heeft ruime ervaring met soortgelijke vraagstukken en met het nemen van moeilijke beslissingen. Daarnaast spreekt u voor aanvang van een interim opdracht een termijn en resultaten af, waardoor u weet waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor JCC Consulting?

JCC Consulting heeft veel ervaring als interim manager, onder andere in de zorgsector. Onze specialisaties liggen op de volgende gebieden:

  • Verandermanagement: het stroomlijnen van samenwerking, het verbeteren van communicatie, het oplossen van specifieke problemen of het ontwikkelen van een nieuwe koers.
  • Projectmanagement: het opzetten en implementeren van projecten, zorg dragen voor draagvlak, procesverbetering, het bewaken van de uitvoering.
  • Coachend leiderschap: het motiveren en ontwikkelen van aanwezig potentieel, het leiden van medewerkers naar veranderende taken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer inhoudelijke informatie en onze ervaring: zie LinkedIn.